چطور نان خانگی بپزیم؟


خمیر: شیر گرم(داغ نباشه): ۱ لیوان آب (دمای اتاق): ۱ لیوان روغن مایع: نصف لیوان ۱ قاشق غذا خوری (به طور کامل سر خالی باشه) از پودر های زیر: شکر + خمیر‌مایه فوری + نمک . نصف قاشق غذاخوری: بیکینگ پودر . موارد فوق رو مخلوط کنید و ۱۰ دقیقه صبر کنید. بعد از ۱۰ دقیقه آرد گندم (یا قنادی یا ۳ صفر) رو آروم آروم اضافه کنید و همزمان مخلوط کنید، زمانی که یکم سفت شد، روی تخته آرد بریزید و خمیر رو روی تخته قرار بدید و مثل من ورز بدید تا دیگه خمیر به دستتون و تخته نچسبه. اینبار خمیر باید ۱ ساعت استراحت کنه. بعد از یک ساعت چونه درست کنید، با وردنه صاف کنید و روی ساج، توی ماهیتابه، پشت ماهیتابه و یا روی یک صفحه فلزی که میشه روی گاز قرار بده نون رو بپزید. از این خمیر برای پیتزا هم میشه استفاده کرد.

 ویدیوهای پیشنهادی