آموزش آشپزی و کباب کوبیده


در این فیلم طرز تهیه کباب کوبیده آموزش داده می شود . موادلازم: پیاز 2 عدد گوشت چرخ کرده با چربی 1/5 کیلو نمک 1/2 قاشق سوپ خوری پودر فلفل سیاه 1 قاشق چایی خوری زردچوبه 1 قاشق چایی خوری پودر سماق به میزان لازم زعفران 2 یا 3 قاشق غذاخوری طرز تهیه: 1- پیازها ی رنده شده را در دست فشار دهید تا کاملا بی‌آب شود . 2- پیاز و گوشت را خوب ورز دهید. 3- نمک، فلفل، زردچوبه و سماق را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. با اضافه کردن مقدار کمی فلفل، بوی زهم گوشت را از بین ببرید . 4- زعفران را در آب جوش حل کنید. 5- زعفران را به گوشت اضافه کنید. 6- مایه خوب ورز داده‌شده را داخل ظرفی در بسته بگذارید و به مدت 8 الی 12 ساعت در یخچال قرار دهید. 7- سیخ را کمی خیس کرده و روی مایه کبابی که در دستتان است بگذارید، بعد گوشت را با فشار دست به دور سیخ بچسبانید. مایه را روی سیخ فرم دهید. 8- کباب‌پز را آماده کنید. سیخ‌ها را با فاصله چند سانتی‌متر (نه خیلی نزدیک به آتش) روی منقل بگذارید. دائم سیخ‌ها را جابه جا کنید تا همه طرف کباب خوب بپزد.

 ویدیوهای پیشنهادی